Novica

Domov : 

Arhiv novic : 

Novica

Novinarska konferenca ob Dnevu možganske kapi

Objavljeno dne: 09.05.2015

Ljubljana, 9. maj 2015 - Društvo za preprečevanje možganskih in žilnih bolezni je pripravilo posebno novinarsko konferenco pred Dnevom možganske kapi. Svoje strokovne poglede na stanje s tega področja v Sloveniji in usmeritve vnaprej, so zbranim novinarjem predstavili: prof. dr. Bojana Žvan, dr. med., višja svetnica, vodja državnega projekta Telekap, Matija Zupan, dr. med., spec. nevrologije, vodja izobraževanja v projektu TeleKap in mag. Zoran Miloševič, dr. med., intervencijski nevroradiolog, UKCL, ki sodijo med najvidnejše slovenske strokovnjake s področja žilne nevrologije in tudi med tiste, ki poznajo najsodobnejše pristope pri obravnavi bolnikov z možgansko kapjo.

Na novinarski konferenci so bile predstavljene, pa tudi ovire ob uresničevanju vseslovenskega telemedicinskega projekta TeleKap, ki ga sofinancira EU.

Celotno predstavitev novinarske konference si lahko ogledate v spodnjih treh delnih video posnetkih (posnetki so brez montaže)/avtorstvo za objavo s strani uredništva Ljubljanskih novic odobreno/:

Videoposnetek 1. del

Videoposnetek 2. del

Videoposnetek 3. del

 

 

 

Izpolnite obrazec za nakup literature

Vas zanima nakup literature o glavobolu in možganski kapi? Preverite zbirko knjig, ki vam jih ponujamo.

Preberi več

Vstop v elektronsko knjižnico

Vam informacije, ki so na voljo na portalu www.mozganska-kap.info niso dovolj? V elektronski knjižnici lahko preberete več.

Preberi več