Novica

Domov : 

Arhiv novic : 

Novica

prof. dr. Alojz Ihan »Prvoaprilski umor in evtanazija napak«

Objavljeno dne: 23.01.2015

Spoštovani,

Verjetno spremljate ravnanje Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana, ki je  ravnanje preobremenjenega zdravnika na Nevrološki kliniki prepoznal kot sum na evtanazijo in s tem strašil vso Slovenijo. Priloženi članki prikazujejo drugo plat, in sicer potek dogodkov ter nesposobnost in nepripravljenost institucije, ki ekscesa ni prepoznala in ga obravnavala kot medicinsko napako.

S tem v zvezi Vas želimo opozoriti na članek prof. dr. Alojza Ihana z naslovom »Prvoaprilski umor in evtanazija napak

Na dogajanja so vezane tudi sledeče objave:

Društvo za preprečevanje možganskih in žilnih bolezni je nevladna ustanova in se kot predstavnik laične javnosti ne strinja, da tisti, ki zdravstvene ustanove vodijo na amaterski način, s svojim neodgovornim ravnanjem in izjavami zastrašujejo vso slovensko javnost s tem, da naj bi se v največji zdravstveni ustanovi v državi nekontrolirano točil kalij, izvedla evtanazija, uboj ali umor.

Predlagamo, da pristojni inštituti sprožijo postopek ugotavljanja odgovornosti za tiste, ki so dejansko ravnali nestrokovno in v  nasprotju s predpisi, posledice tako vodenih postopkov pa na zavržen način naprtili drugim.

Lepo vas pozdravljamo,

Društvo MŽB

Izpolnite obrazec za nakup literature

Vas zanima nakup literature o glavobolu in možganski kapi? Preverite zbirko knjig, ki vam jih ponujamo.

Preberi več

Vstop v elektronsko knjižnico

Vam informacije, ki so na voljo na portalu www.mozganska-kap.info niso dovolj? V elektronski knjižnici lahko preberete več.

Preberi več